Restaurants

Wie op vakantie gaat houdt er doorgaans van om ook even lekker te tafelen. Dat is op Lanzarote zeker en vast mogelijk. Voor de best restaurants van het eiland ben je in ieder geval in Arrecife aan het juiste adres. Je kan hier overigens niet alleen lekker tafelen. Voor verschillende restaurants geldt dan ook dat ze tevens een prachtig uitzicht op de omgeving weten te bieden. Ben jij ook benieuwd naar wat nu precies de leukste restaurants van Arrecife en Lanzarote zijn? Lees dan vooral snel verder.

Restaurant Altamar, het restaurant met het mooiste uitzicht

Er zijn verschillende restaurants in Arrecife die je naast een lekker hapje ook een prachtig uitzicht aanbieden. Het meest bekende restaurant die daarin slaagt luistert naar de naam ‘Restaurante Altamar’. Deze prachtige eettent staat hoog aangeschreven.

In eerste instantie beschikt ze over een geweldige keuken waarbij ook verschillende vegetarische gerechten op de kaart staan. Daarnaast geldt voor dit restaurant dat ze zich op grote hoogte bevindt. Het uitzicht is dan ook net als de maaltijden om van te smullen. Niet alleen kijk je van hieruit uit over de kustlijn van dit indrukwekkende mooie eiland, ook de zee bevindt zich hier haast letterlijk aan je voeten. Wie op zoek is naar een interessant adresje om een lekker hapje te kunnen eten met een prachtig uitzicht is hier zeker aan het juiste adres.

Andere restaurants in Arrecife om te ontdekken

Het spreekt voor zich dat Restaurante Altamar niet het enige restaurant is dat een aanrader kan zijn tijdens jouw vakantie in Arrecife. Andere restaurants in de hoofdstad van Lanzarote die je zeker zou kunnen overwegen zijn dan ook:

  • El Notario Gastrobar;
  • Restaurante Castillo de San José;
  • Moet Arrecife;

Heb je dus tijdens jouw vakantie geen zin om zelf achter de kookpotten te gaan staan? Dan is dat ook nergens voor nodig! Er zijn meer dan voldoende restaurants in Arrecife terug te vinden om tegemoet te komen aan ieders wens.